Palm – Uw partner voor inrichting

 • Ziekenhuizen
  Operatiekamers
  Laboratoria
  Scholen
  Bibliotheken
  Internaten
  Jeugdherbergen
  Rust- en verzorgingstehuizen
  Culturele centra
  Kantoren en conferentieruimtes
  Winkels
  Private interieurs
  Ons uitgebreide productaanbod omvat:

  Meubilair: voor patiënten- en werkkamers, functionele meubels (apotheek, kasten voor modulaire systemen, meubels voor OK, persoonlijke kasten), keukens, meubels voor sanitaire ruimtes, enz.

  Balies, cafetaria, selfservice: balies voor ontvangstruimtes, afgesloten ruimtes of secretariaten. toonbanken voor zelfbedieningszaken, cafetaria's en selfservice.

  Binnenschrijnwerk:
  Standaard deuren, brandwerende deuren, pendel- en schuifdeuren, automatische deuraandrijvingen.
  Wandbescherming, handlijsten, wandbekledingen, akoestische wanden, massieve houten frames.
  zitbanken, speelhoeken in scholen en kinderdagverblijven.

  OK-inrichting: Meer dan 260 referenties getuigen van meer dan 30 jaar ervaring bij de planning en uitvoering van operatiekamers: wandbekledingen, meubilair

  Bedden en nachtkastjes: afzonderlijke bedden of stapelbedden uit massief hout voor internaten en jeugdherbergen, met een ruime keuze aan bijbehorende nachtkastjes.

  Tafels: tafels uit eigen productie voor restaurants, recreatieruimtes of patiëntenkamers. Wij bieden tafels met een houten of metalen onderstel, met centrale metalen voet, in een klassiek of modern design.

  Stoelen & zetels: Van vermaarde producenten bieden wij een ruim assortiment van stoelen, relax- of verzorgingsstoelen en loungestoelen n voor recepties en recreatieruimtes.